Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού σε αυτήν τη σεζόν είναι το κυνήγι του πρωταθλήματος, με όσες πιθανότητες υπάρχουν, καθώς το -4 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ κάνει σαφώς πολύ δύσκολη τη δουλειά του Όσκαρ Γκαρθία και των παικτών του. Παράλληλα, στον Πειραιά ασχολούνται και με την ενίσχυση της ομάδας τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, με κάποιες θέσεις να είναι δεδομένο ότι χρειάζονται ενίσχυση.

Μια από αυτές είναι στα δεξιά της άμυνας, καθώς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βγάζει κάποια θέματα τραυματισμών κατά καιρούς, κάτι που επηρεάζει και την απόδοσή του, ενώ τον Ιγκόρ, που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, ο Καταλανός τεχνικός δεν τον θεωρεί ακόμη έτοιμο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Γιάννης Μασούρας της Λάρισας, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΛ. Στο πρόσωπο του 21χρονου Πατρινού μπακ, που στα δύο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σημείωσε τρία γκολ στον Ολυμπιακό βλέπουν τον νέο Τοροσίδη.

Ο Μασούρας έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του.