Οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ βρίσκονται από χθες σε διαδικασία συλλογής των τελευταίων υπογραφών από τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας και δίνουν «μάχη» για να καταφέρουν να πετύχουν τους διακανονισμούς.

Μάλιστα, εκφράζεται αισιοδοξία ότι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν καταφέρει να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες μέχρι την Παρασκευή.

Προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη αποτελούν οι υποθέσεις Κούπερ, Οριόλ, Πρόμπιερζ, Μπομπαντίγια, Τσιώλη, Μενδρινού, Ρονάλντο, Τόχα και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι περιμένουν μέσα στην εβδομάδα να πάρουν την πρώτη δόση των χρημάτων που τους οφείλονται.

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι παραπάνω ενέργειες είναι να δώσει κάποια χρήματα ο ΠΑΟΚ και να έρθει η πρώτη δόση της ταμειακής διευκόλυνσης από τον επενδυτικό όμιλο του εξωτερικού.

Όσον αφορά την υπόθεση του Χουάν Τόχα, αναβλήθηκε για την επόμενη Δευτέρα με συναίνεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καταβληθεί η πρώτη δόση του συμφωνηθέντος διακανονισμού στον Κολομβιανό.

Πηγή: sport-fm.gr