Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν! Ο Φάμπιο Καπέλο θέλει να επιστρέψει στο Νησί, λιγότερο από δύο μήνες μετά το «διαζύγιό» του με την εθνική Αγγλίας και σκέφτεται σοβαρά να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση οποιουδήποτε συλλόγου ενδιαφερθεί. Βασική υποψήφια η Τσέλσι.

Η «Daily Mail» έχει ως κεντρικό της θέμα τις σκέψεις του Ιταλού τεχνικού για επιστροφή στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με πιο πιθανό επόμενο σταθμό το Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η Τσέλσι εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση τεχνικού, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να μην έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις στο τέλος της σεζόν και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός εξετάζεται σοβαρά.

Από την πλευρά του, ο Καπέλο μπορεί να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τα «τρία λιοντάρια», ωστόσο αυτό έγινε μετά την επιλογή του να «υπερασπιστεί» τον Τζον Τέρι, τον αρχηγό των «μπλε». Μοναδικό πρόβλημα στην απόφαση του Αμπράμοβιτς είναι η ηλικία του Ιταλού, ο οποίος κλείνει τα 66 σε 3 μήνες, με τον ίδιο –βέβαια- να μην σκέφτεται το ενδεχόμενο απόσυρσής του από την προπονητική.

«Ο Φάμπιο θα ήταν πολύ χαρούμενος να αναλάβει κάποιον αγγλικό σύλλογο, αρκεί το πρότζεκτ που θα του παρουσιάσουν να είναι ενδιαφέρον», τόνισε στην αγγλική εφημερίδα άτομο του περιβάλλοντός του για να προσθέσει ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι αυτός ο «σύλλογος να διαθέτει χρήματα για τις μεταγραφές που θα ζητήσει». Μάλιστα, γίνεται γνωστό ότι το ιδανικό θα ήταν ο Καπέλο να «προπονήσει για 2-3 χρόνια ακόμη», ενώ ο «τρόπος που αποχώρησε από την εθνική Αγγλίας δεν πρόκειται να τον επηρεάσει σε οποιαδήποτε απόφασή του».

Πηγή: england365.gr