Τρία είναι τα «αγκάθια» που προβληματίζουν τη διοίκηση του Άρη για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης που αφορά τα οικονομικά κριτήρια. Οι Θεσσαλονικείς δίνουν μάχη για κλείσουν τις «τρύπες», οι οποίοι θέλουν άμεσα ρευστό.

Συγκεκριμένα, τα προβλήματα για τους «κίτρινους» είναι:

η Εφορία, ώστε να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα, οι οφειλές προς συγκεκριμένους πρώην παίκτες και προπονητές και η καταβολή της πρώτης δόσης στους νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους την περασμένη εβδομάδα έκαναν γνωστό ότι αποδέχονται τις προτάσεις της ΠΑΕ για τους διακανονισμούς και περιμένουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων της τελευταίας.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η διευθέτηση των δόσεων προς την Εφορία, μία υπόθεση που αναμένεται να κλείσει θετικά μέχρι τη Δευτέρα. Μόλις ξεκαθαρίσει η δόση που χρειάζεται να δίνει η ΠΑΕ, τότε θα γίνουν γνωστά τα χρήματα που θα υπάρχουν για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις στους παίκτες ή τους προπονητές.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τους συνεργάτες του, τον Οριόλ και τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Το θέμα είναι ότι και οι τρεις περιπτώσεις δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο ποσό της πρώτης δόσης, όμως εκτιμάται ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί η «χρυσή τομή».

Όταν ρυθμιστούν όλες οι εκκρεμότητες και προσδιοριστεί το ακριβές ποσό που απαιτείται να καταβάλει η ΠΑΕ για το κομμάτι της αδειοδότησης, τότε θα καθοριστεί και το ύψος της πρώτης δόσης που θα εισπράξει η διοίκηση από τη συμφωνία της με τον ξένο επενδυτικό όμιλο.

Πηγή: sport-fm.gr