Το νικηφόρο σερί του θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα υποδέχεται τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν εννιά νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς μάλιστα να έχει παραβιαστεί η εστία τους και θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους Πειραιώτες, αφού επιθυμούν να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος εν όψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Αλλαγές ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού θέλει να δώσει «ανάσες» σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας. Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ και ο Μανιάτης, ενώ πιο μπροστά θα παίξει ο Ιμπαγάσα. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Καζίμ, δεξιά ο Αμπντούν και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μιραλάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Δασκαλάκης, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μακούν, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ και Ντιόγο. Εκτός έμειναν οι Κάρολ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μόνχε, Ποτουρίδης, Φέισα, Μπάμποβιτς και Φουστέρ, οι οποίοι θα προπονηθούν σήμερα στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Βαλβέρδε δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές και σήμερα αναμένεται να τους δείξει σε βίντεο πρόσφατους αγώνες του Άρη, δίνοντας κάποιες οδηγίες για τον τρόπο που θα παίξουν.

Παράδοση με Άρη στα εντός έδρας ματς

Υπέρ του Ολυμπιακού είναι η προϊστορία των αγώνων με τον Άρη. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες μετρούν 36 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ήττες απέναντι στους «κίτρινους». Μάλιστα, την περσινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 των Θεσσαλονικέων χάρη σε γκολ του Άλμπερτ Ριέρα στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

24/10/2010 Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (2′ Ριέρα)
18/04/2010 Ολυμπιακός-Άρης 2-1 (32΄ Ζεβλάκοφ, 45΄+ (πεν) Μαρέσκα – 43΄ (πεν) Κάλβο)
15/02/2009 Ολυμπιακός-Άρης 2-1 (23′ Τζόρτζεβιτς, 75′ Γκαλέτι – 90′ (αυτ) Τοροσίδης)
27/01/2008 Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (79′ (πεν) Τζόρτζεβιτς)

Πηγή: sport-fm.gr