Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ. Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού πρόσθεσε πάντως πως καλό θα είναι να περιμένουμε τις επόμενες δύο αγωνιστικές και ιδιαίτερα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πριν πούμε πως τελείωσε η υπόθεση τίτλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μπάμπης Τεννές

Για το αν έχει κριθεί η μάχη του τίτλου:

«Θα πρέπει να περιμένουμε δύο αγωνιστικές και ιδιαίτερα το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Όπως πάνε τώρα τα πράγματα, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός πατάει καλύτερα μέσα στο γήπεδο και δείχνει να είναι πιο κοντά».

Για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζεται φέτος στα ελληνικά γήπεδα και αν υπάρχει κάποια ομάδα που του αρέσει να παρακολουθεί:

«Δεν έχουν γίνει εξαιρετικά ματς. Τα περισσότερα κρίθηκαν στο ένα γκολ, δηλαδή στις λεπτομέρειες. Η ποιότητα απουσιάζει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εξακολουθώ και παρακολουθώ τον Παναιτωλικό. Εκτός από το επαγγελματικό ενδιαφέρον, δεν παρακολουθώ τίποτα άλλο από το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τον προπονητή που θεωρεί πως έχει ξεχωρίσει φέτος:

«Κάθε προπονητής πρέπει να κρίνεται ανάλογα με τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του. Ο Βαλβέρδε βγάζει ποιότητα στον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα έπαιξε η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ. Δεν υπάρχει όμως ομάδα ή προπονητής με διάρκεια που να μπορούμε να πούμε πως κέρδισε τις εντυπώσεις».

Για το αν ο Ολυμπιακός αποπροσανατολιστεί από την ευρωπαϊκή επιτυχία και έχει πρόβλημα κόντρα στον Άρη:

«Όταν έχεις μια 20άδα σχεδόν ισάξιων ποδοσφαιριστών μπορείς πάρα πολύ εύκολα να κάνεις αυτό που θέλεις. Εάν έπαιζαν οι ίδιοι παίκτες θα ήταν πιο δύσκολα ψυχολογικά».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Η απουσία του Λέτο έχει επηρεάσει πάρα πολύ την ομάδα. Είναι άλλη ομάδα χωρίς αυτόν. Πρέπει να παίξει τα δύο του τελευταία του χαρτιά στα ντέρμπι με πίστη και θέληση για να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τη μάχη του υποβιβασμού:

«Θέλω να τη γλιτώσει ο Παναιτωλικός. Πέντε-έξι ομάδες κινδυνεύουν. Θα είναι καθοριστική η προσεχής αγωνιστική. Είναι δύσκολη οποιαδήποτε εκτίμηση, ίσως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να μάθουμε ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τη Δόξα Δράμας που νομίζω πως θα είναι η μία που θα υποβιβαστεί».

Πηγή: Sport-fm.gr