Το Παγκόσμιο Κύπελλο έλαβε τέλος για τον Σίντνεϊ Γκοβού και ο παίκτης είναι έτοιμος για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Ρόλο παίζει και Φρέιτας που υπογράφει μέχρι αύριο.

Το «αγκάθι» που υπήρχε στην περίπτωση του Γάλλου μεσοεπιθετικού ήταν το Μουντιάλ αλλά μετά τον αποκλεισμό των «τρικολόρ» από την φάση των ομίλων ξεπερνιέται και αυτό. Ο 31χρονος άσος έχει πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι και είχε διαμηνύσει στους εκπροσώπους του πως θα μιλήσει με τις ενδιαφερόμενες ομάδες μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αφοσίωση του στις υποχρεώσεις με την εθνική Γαλλίας έλαβαν τέλος και πλέον είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Ο Γκοβού υπενθυμίζουμε πως έχει μείνει ελεύθερος από τη Λιόν και στα θετικά είναι ότι κανονίζει μόνος του τα πάντα χωρίς να εμπλέκεται κάποιος σύλλογος.

Ο ρόλος του Φρέιτας

Ο Κάρλος Φρέιτας αναμένεται μέχρι αύριο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι. Ο Πορτογάλος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και εμπλέκεται στο θέμα του Γκοβού. Μετά την οριστικοποίηση της πρόσληψης του αναμένεται να συζητήσουν όλες οι πλευρές με συγκεκριμένα νούμερα για την μεταγραφή του Γάλλου. Ο παίκτης θέλει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια και ένα εκατομμύριο ευρώ πριμ μεταγραφής. Από το πράσινο στρατόπεδο ευελπιστούν ότι θα «κλείσουν» τον διεθνή άσο γύρω στο 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και συζήτηση του Νίκου Νιόπλια με τον Γκοβού. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αν έρθει σε επικοινωνία με τον 31χρονο άσο τότε θα του αναλύσει το πλάνο του και πως σκοπεύει να τον αξιοποιήσει.