Ο Παναθηναϊκός απολογείται σήμερα στην UEFA για την οικονομική του διαχείριση, έχοντας το μυαλό του περισσότερο στο νέο τετ-α-τετ που θα έχει η αντιπροσωπεία του και πάλι με την πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, το Μάρτιο.

Στις τάξεις της ομάδας, δεν υπάρχει ανησυχία καθώς πιστεύουν ότι στη χειρότερη περίπτωση να επιβληθεί στην ομάδα μια τιμωρία με χρηματικό πρόστιμο αλλά και αυτό με αναστολή.

Ο Δημήτρης Γόντικας είναι ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας που ταξιδεύει στην Ελβετία.

Πάει ουσιαστικά να υποστηρίξει το υπόμνημα-απολογία που είχε σταλεί πριν από μία εβδομάδα. Ο Γόντικας δεν έχει κάτι δυνατό στα χέρια του για να παρουσιάσει σήμερα.

Δεν μπορεί να δείξει έγκριση δανείου και το πιο δυνατό χαρτί που κρατάει, είναι το ευρωπαϊκό όνομα και ο πρότερος έντιμος βίος του Παναθηναϊκού. Κατά τα άλλα, θα γίνει αναφορά στην ΑΜΚ, καθώς και στην εκδήλωση επιθυμίας του Ανδρέα Βγενόπουλου να καλύψει το ποσοστό του και με κάποιες προϋποθέσεις και τα 15 εκατ. ευρώ της αύξησης.

Σαφέστατα η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού θα κάνει και μία ανάλυση της οικονομικής κατάστασης στην ομάδα, λέγοντας στην UEFA την αλήθεια και τις σκέψεις που υπάρχουν για πωλήσεις παικτών το καλοκαίρι και περικοπές.

Το μεγάλο θέμα όμως είναι τι θα γίνει το Μάρτιο. Με τα σημερινά δεδομένα ο Γόντικας πρέπει μέχρι τις 20 Μαρτίου να έχει βρει 8 εκατ. ευρώ, για να προλάβει να πληρώσει τους παίκτες, να τους εξοφλήσει και να πάει με τα παραστατικά στην UEFA στο τέλος Μαρτίου και να πάρει την πρώτη άδεια για την Ευρώπη.

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε στο τέλος Μαρτίου ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την Ευρώπη τουλάχιστον ένα χρόνο!

Πηγή: sport-fm.gr