Tη διαφορά με τον Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς προσπαθήσει να φέρει ξανά ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας υπάρχει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον για την παραμονή στην κατηγορία θα διεξαχθούν σε Αγρίνιο και Κέρκυρα.

Αμφίρροπο ματς στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2)

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα παίζει ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται τον Λεβαδειακό, τέσσερις μέρες μετά την ήττα του στη Λιβαδειά. Διαβάστε εδώ το preview της αναμέτρησης.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (15:00, Novasports 3)

Στα Γιάννινα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ατρόμητο και ψάχνει το τρίποντο για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Από την άλλη πλευρά οι Περιστεριώτες μετά το τρίποντο του Αστέρα στην Ξάνθη δεν θέλουν να έχουν από πάνω τους, τους Αρκάδες. Διαβάστε εδώ το preview της αναμέτρησης.

Preview: Ολυμπιακός – Πανιώνιος (17:15, Novasports 2)

Την ανεβασμένη ψυχολογία στον Ολυμπιακό από τη νίκη στο Λουζνίκι, ήρθε να την χαλάσει μια σειρά από αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία κορυφώθηκαν με τον σοβαρό τραυματισμό του Πάντελιτς. Έτσι οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη κρατώντας μόνο τα θετικά από το διπλό στη Μόσχα και προσπερνώντας τα…. κακά που έφερε ο σκληρός αγωνιστικός χώρος και -φυσικά- οι πολικές θερμοκρασίες. Διαβάστε εδώ το preview της αναμέτρησης.

Preview: Κέρκυρα- Δόξα Δράμας (17:15, Novasports 3)

Ντέρμπι ουραγών ξανά! Σε διάστημα πέντε ημερών Κέρκυρα και Δόξα Δράμας θα… κονταροχτυπηθούν για δεύτερη φορά με στόχο το… τρίποντο της σωτηρίας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με καλή ψυχολογία οι Φαίακες θα φιλοξενήσουν τη… μισή Δόξα Δράμας. Διαβάστε εδώ το preview της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ-Αρης (19:30, Novasports 1)

Νίκη να ‘ναι κι όπως να ‘ναι. Δεν έχει γιατί, αλλά μόνο ΠΡΕΠΕΙ. Στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Αρης κοντράρονται στην Τούμπα με στόχο μια επικράτηση για την ουσία και το γόητρο. Δείτε τα τελευταία νέα των δύο μονομάχων και τις σκέψεις των Μπόλονι και Μασάδο για την ενδεκάδα. Διαβάστε εδώ το preview της αναμέτρησης.

Πηγή: sport-fm.gr