Το… θαύμα δεν έγινε και ο Σεμπαστιάν Λέτο έμεινε εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (17:15). Ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνεται καλύτερα, αλλά η επιστροφή του στη δράση μετατίθεται για το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Σήμερα έκανε αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θεραπεία.

Αναβολή παίρνει και η επανεμφάνιση του Νίνη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το Σεπτέμβριο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι 100% υγιής, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που μέσα στην εβδομάδα τον δοκίμασε ακόμη και με τους βασικούς, έκρινε πως ακόμη δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Στην Αθήνα θα παραμείνουν επίσης οι τραυματίες Κουίνσι, Ρούντολφ, Μπουμσόνγκ, όπως επίσης και ο ανέτοιμος μετά την αποχή του λόγω υποχρεώσεων στο Κόπα Άφρικα Καντέ, αλλά και ο τιμωρημένος Ζέκα με τον Κοτσόλη. Οι Ταμπάκης, Λαγός και Φουρλάνος θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ-20.

Όλα δείχνουν πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τους Καρνέζη, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Σπυρόπουλος, Μαρίνο, Βιτόλο, Σιμάο, Κατσουράνη ή Καραγκούνη, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Πηγή: sport-fm.gr