Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό το Σάββατο συμπεριλήφθηκε ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον γλουτό, αλλά είναι αμφίβολο αν θα συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα υπό το φόβο της υποτροπής ή θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, έμεινε-όπως αναμενόταν εκτός-μαζί με τους επίσης τραυματίες Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ, αλλά και τον Καντέ που συμμετέχει με το Μάλι στο Κόπα Άφρικα. Πρόβλημα της τελευταίας προέκυψε με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος παρουσίασε πυρετό (όπως και ο εκτός πλάνων Γιούρκας Σεϊταρίδης) και δεν συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Νίνης, αλλά και οι νεαροί Ταμπάκης και Φουρλάνος.

Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της ενδεκάδας κι εφόσον δεν ξεκινήσει από την αρχή ο Κουίνσι, «κλειδί» αποτελεί πού θα επιλεγεί να παίξει ο Κώστας Κατσουράνης. Αν αγωνιστεί στην άμυνα, δίπλα στον Σαριέγκι, το σύστημα θα παραμείνει 4-4-2 και ο Μαυρίας θα βρίσκεται στην ενδεκάδα. Αν-αντίθετα-ο Κατσουράνης τοποθετηθεί στο κέντρο, ο Μπιέρσμιρ θα αγωνιστεί στην άμυνα και ο πολύπειρος Έλληνας άσος θα έχει δημιουργικό ρόλο μπροστά από Βιτόλο και Σιμάο σε σύστημα 4-3-3. Σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα έχουν οι εξής δέκα: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κλέιτον και Τοτσέ. Ο ενδέκατος θα είναι ένας εκ των Μπιέρσμιρ ή Μαυρία.

Πηγή: sportfm.gr