Πρόταση στον Κώστα Σλούκα για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ετοιμάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Στον 22χρονο γκαρντ είχε προταθεί επέκταση συνεργασίας τον Οκτώβριο, αλλά με μικρή μείωση αποδοχών στο πλαίσιο της νέας «σφικτής» οικονομικής πολιτικής της ομάδας. Πλέον όμως και μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού πλέι μέικερ οι δύο πλευρές θα συζητήσουν σε νέα βάση.

Εφόσον οι απαιτήσεις που έχει ο Σλούκας δεν είναι υπερβολικές, ο παίκτης θα «δεθεί» με νέα-τριετή κατά πάσα πιθανότητα-συμφωνία. Άλλωστε σκοπός της διοίκησης είναι να στηριχτεί σε νέα παιδιά και έχει επενδύσει στην εξέλιξη των Σλούκα, Μάντζαρη, Παπανικολάου και Κατσίβελη. Να σημειωθεί πως ήταν η παρέμβαση των αδερφών Αγγελόπουλων που είχε αποτρέψει νέο δανεισμό (μετά τον περσινό στον Άρη) του πρώτου το περασμένο καλοκαίρι, αφού αρχικά δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Πλέον όμως και ο «Ντούντα» έχει πειστεί για την αξία του Σλούκα.

Ο Λάζαρος και το «παράθυρο»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετέχει πλέον κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να μπει σύντομα στη δωδεκάδα της ομάδας (ακόμη και στα ματς με Εφές ή Παναθηναϊκό), αν και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της υποτροπής. Ο έμπειρος σέντερ, που είχε δηλωθεί στη λίστα των τραυματιών της Ευρωλίγκας, θα «ενεργοποιηθεί» και θα είναι διαθέσιμος.

Στο μεταξύ, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη μπορεί ο Ολυμπιακός να δηλώσει παίκτες για το υπόλοιπο της Ευρωλίγκας. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας προσθήκης στη θέση «3», εφόσον αποχωρήσει ο Μάρκο Κέσελ και παράλληλα βρεθεί κάτι καλό στην αγορά των κοινοτικών. Πάντως οι πιθανότητες για τρίτη χειμερινή προσθήκη δεν είναι πολλές.

Πηγή: sport-fm.gr