Ανακάτεψε την τράπουλα στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο. Με δεδομένη την απουσία του Σεμπαστιάν Λέτο και πιθανή αυτή του Κουίνσι, ο Πορτογάλος προπονητής στη δοκιμή που έκανε χρησιμοποίησε ένα σύστημα που έμοιαζε περισσότερο με 4-3-3.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα και τον Σπυρόπουλο στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Μπιέρσμιρ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο, ωστόσο, έβαλε τρεις παίκτες, τους Βιτόλο, Σιμάο και Κατσουράνη, με τον τελευταίο να έχει περισσότερο δημιουργικό ρόλο, ενώ μπροστά τους κινούνταν οι Ζέκα, Κλέιτον και Τοτσέ.

Τεστ για Κουίνσι

Αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κουίνσι στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός κατόπιν εντολής του Φερέιρα έκανε κάποια τεστ φυσικής κατάστασης σήμερα, τα οποία «έβγαλε» δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα παρά τον τραυματισμό που είχε στον γλουτό. Στην προπόνηση της Παρασκευής θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και εφόσον τα καταφέρει, θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Σίγουρη είναι απουσία του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός θα κάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης (πιθανότατα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας) για να επιστρέψει δυνατός στο ματς της επόμενης Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Τη θέση του στη Λιβαδειά θα πάρει και πάλι ο Τοτσέ.

Εκτός πλάνων για το ερχόμενο παιχνίδι είναι ο Ρούντολφ, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, ο ανέτοιμος Νίνης, ο Μπουμσόνγκ που συνεχίζει θεραπεία και ο Καντέ που συμμετέχει με το Μάλι στο Κόπα Άφρικα, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Πηγή: sport-fm.gr