Ο Καζίμ Ρίτσαρντς έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό κι εντυπωσίασε. Τόσο με τις τεράστιες φυσικές του δυνάμεις (ταχύτατος και πολύ δυνατός στις μονομαχίες), όσο και για την αγωνιστική του ετοιμότητα. Ο Τούρκος εξτρέμ έβαλε σε σκέψεις τον Ερνέστο Βαλβέρδε ακόμη και για τη χρησιμοποίησή του στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Βάσκος, ωστόσο, προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο 25χρονος άσος θα χρειαστεί να μεταβεί για δύο μέρες στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει κάποιες υποθέσεις και να πάρει τα πράγματά του. Τι θα γίνει λοιπόν; Θα πάει ο Καζίμ τώρα στην Πόλη και θα χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά θα είναι πανέτοιμος και με περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του για τα ματς με ΑΕΚ και Ρούμπιν Καζάν ή θα ακολουθήσει την αποστολή στην Τούμπα και μετά θα ταξιδέψει στην Τουρκία, χάνοντας ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την «Ένωση»; Ίδωμεν…

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Γαλατάσαραϊ κάθε άλλο παρά… ξεφορτώθηκε τον Καζίμ. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Φατίχ Τερίμ, φέρεται να επικοινώνησε δύο φορές, βράδυ Δευτέρας και πρωί Τρίτης, με τον παίκτη για να τον πείσει να μην υπογράψει και να παραμείνει. Όμως ο διεθνής εξτρέμ το είχε πάρει απόφαση.

Αγωνία για Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα

Η συμμετοχή των Ράφικ Τζεμπούρ και Αριέλ Ιμπαγάσα παραμένει ερωτηματικό για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Αλγερινός φορ ανέβασε ρυθμούς, συμμετείχε χθες στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα για την Τούμπα. Άλλωστε ακολουθεί ένα διάστημα με συνεχείς αγώνες-φωτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο «τρομοκράτης» προερχόμενος από τραυματισμό θα κινδυνεύσει με υποτροπή αν πιεστεί. Όσο για τον «Κάνιο», χθες παρουσίασε 38 πυρετό και αν δεν υποχωρήσει αισθητά το προσεχές διήμερο, θα τεθεί νοκ άουτ.

Πηγή: sport-fm.gr