Δύο φαίνεται ότι είναι τα προβλήματα που βάζουν «φρένο» στην επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη. Η «κίτρινη» ΠΑΕ έχει τονίσει αρκετές φορές πως η επιστροφή του Ισπανού επιθετικού εξαρτάται από την επιθυμία του παίκτη να ρίξει νερό στο κρασί του και να δεχθεί τον όρο, ο οποίος αφορά τα χρήματα (περίπου 580.000 ευρώ) που οφείλει εκείνος από την περσινή αποχώρησή του από την ομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να «χαρίσουν» το συγκεκριμένο ποσό και δεν αποκλείεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίοι μπορούν να συντάξουν ένα συμβόλαιο που θα έχουν κέρδος από αυτό.

Την ίδια ώρα, όμως, ο σύλλογος δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές, αφού δεν έχει φορολογική ενημερότητα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί πριν από την άλλη εβδομάδα που λογικά θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η τροπολογία για την επιμήκυνση των δόσεων στην εφορία.

Ωστόσο η προθεσμία των χειμερινών μεταγραφών για τους παίκτες που ανήκουν σε κάποια ομάδα εκπνέει την Τρίτη και κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα επιλυθεί το εν λόγω ζήτημα.

Άλλωστε, ο συγκεκριμένος λόγος είναι που ο Άρης δεν κινήθηκε πιο ζεστά για την απόκτηση του Δημήτρη Γιάντση από την Κέρκυρα. Ο 23χρονος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ είναι μία φθηνή και αξιόλογη λύση.

Πηγή: sportfm.gr