Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του ονόματος της για το ενδιαφέρον της να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ και λίγες ώρες πριν ο Θεοδόσιος Κυριαζής συναντηθεί με τον Νίκο Νοτιά, στις τάξεις της «Praxis Energy» υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αποσύρει το ενδιαφέρον της. Χουάν Κάλα, ο επόμενος «πονοκέφαλος» για την Ένωση.

Ο Θεοδόσιος Κυριαζής το είχε ξεκαθαρίσει στον Σταύρο Αδαμίδη. Δεν επιθυμούσε να γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της ΑΕΚ, μέχρι να μιλήσει ο ίδιος με τον Νίκο Νοτιά. Αυτό έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο. Όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

Το όνομα της «Praxis Energy» γράφεται παντού σε ότι έχει να κάνει με τον «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, κάτι που έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της εταιρείας. Τόσο που μπορεί να φτάσουν ακόμα και στο να αποσύρουν το ενδιαφέρον του, τερματίζοντας τις όποιες επαφές έχουν γίνει.

Μπορεί το οικονομικό background της εταιρείας να δείχνει πως η οικονομική της κατάσταση είναι θετική αλλά ουσία έχει τι θα πουν στο ραντεβού Κυριαζής και Νοτιάς, αν αυτό τελικά γίνει.

Ότι και να γίνεται ωστόσο σε ότι αφορά στο διοικητικό κομμάτι της ΑΕΚ, στο αγωνιστικό οι εξελίξεις «τρέχουν». Η τελευταία έχει να κάνει με τον Χουάν Κάλα, ο οποίος θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στην Ισπανία. Σε αυτό συμβάλλει και η ομάδα από την οποία έχει έρθει με την μορφή δανεισμού, η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν επικοινωνήσει με την Ένωση, έχουν ζητήσει την επιστροφή του στην ομάδα αφού προορίζεται για εναλλακτική λύση στο ρόστερ αλλά δεν «καίγεται» κιόλας. Αυτό που «καίγεται» είναι ο Κάλα, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία τόσο στον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη όσο και στον προπονητή του, Νίκο Κωστένογλου.

Η μεριά της ΑΕΚ είναι επιφυλακτική αφού θέλουν να δουν τι θα γίνει με την περίπτωση του Κώστα Μανωλά και αν εντέλει παραχωρηθεί και μετά να αποφασίσει, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: sportfm.gr