Τεράστια σημασία έχει για τον ΠΑΟΚ το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, OTE Sport 1).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αν η ομάδα κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αν η ομάδα περάσει στα ημιτελικά και ένα βήμα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, τότε ίσως γίνει η υπέρβαση. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη κίνηση θα παίξει η παρουσία του Ρομπέρ στο σημερινό ματς με τους «κυανέρυθρους».

Αν ο Λάζλο Μπόλονι κρίνει ότι δεν μπορεί να βγει η σεζόν με τον Γάλλο χαφ ή με τους Λίνο – Σταφυλίδη στην αριστερή πλευρά στην αριστερή πλευρά (με υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League), τότε θεωρείται αναγκαία η υλοποίηση της μεταγραφής.

Σήμερα ο Ρουμάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Λαζάρ και ο Γκαρσία, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Ρομπέρ, ο Φωτάκης και ο Σαλπιγγίδης, Στην κορυφή θα παίξει ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Κατσικάς, Μπαλάφας, Πόποβιτς, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Ίβιτς και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι Γιώργος Γεωργιάδης και ο Θανάσης Παπάζογλου, με τον πρώτο να έχει πιθανότητες να επιστρέψει στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sportfm.gr