Λέτο, Κατσουράνης και Κουίνσι με… ολίγο από Κλέιτον συνεχίζουν το μονοπώλιο στον πίνακα των σκόρερ του Παναθηναϊκού, συνδυάζοντας πλέον κάθε γκολ με «τρίποντο»!

Οι τρεις «σωματοφύλακες» του «τριφυλλιού» ήταν αυτοί που από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου είχαν βοηθήσει σημαντικά την ομάδα με τα τέρματά τους, παρέχοντας και στήριξη στον Αργεντινό σούπερ σταρ!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει φτάσει στα 15 γκολ τη φετινή σεζόν, ο Κώστα Κατσουράνης μετράει 4 και από ένα λιγότερο έχουν οι Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε και Σίλβα Κλέιτον! Στις 20 Δεκεμβρίου, στο Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας, ψάχναμε τον επόμενο σκόρερ του «τριφυλλιού» που αγωνίστηκε χωρίς τους τέσσερις προαναφερθέντες (μόνο ο Γκανέζος μέσος πέρασε σαν αλλαγή στο 87’).

Ο Λουκάς Βύντρα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1-0), αλλά με την επαναφορά των «πράσινων» στο πρωτάθλημα, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα! Αφού μεσολάβησε, λοιπόν, το γκολ του Τοτσέ για τον «χρυσό» βαθμό στο Αγρίνιο (1-1) στο ματς με τον Παναιτωλικό, οι Λέτο, Κουίνσι, Κλέιτον και «Κατσούρ» σκόραραν και χάρισαν τέσσερα συνεχόμενα «τρίποντα» στον Παναθηναϊκό!

Ο Αργεντινός έκανε την αρχή με το γκολ κόντρα στην Κέρκυρα (1-0), ο Βραζιλιάνος «έσπασε» τον πάγο στους «Ζωσιμάδες», 1-0 τον ΠΑΣ, ο Κατσουράνης ξέσπασε με το γκολ στο 88’ για την επικράτηση (1-0) επί της Δόξας Δράμας και ο Γκανέζος μέσος ήταν αυτός, με τη συμβολή του οποίου ξεπεράστηκε και το εμπόδιο του Ατρομήτου και πάλι με σκορ 1-0!

Πηγή: Sday.gr