Οι Διεθνείς Επίλεκτοι Ποδοσφαιριστές χάρισαν πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις σε όσους παρακολούθησαν το 1ο Τουρνουά Beach Soccer Αλιβερίου.

Ο δήμος Ταμυνέων με πρωτοβουλία της δημάρχου, Κατερίνας Καράπα, σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης, διοργάνωσε τους αγώνες, οι οποίοι έγιναν σε ένα γήπεδο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το τουρνουά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν έδωσαν μεγάλες μάγες για τρεις ημέρες. Κι αυτές που ξεχώρισαν φθάνοντας στον τελικό, ήταν ο «ΓΑΒΑΛΑΣ» και οι «THE LIMARS» , όπου μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η ομάδα του ΓΑΒΑΛΑ κατάφερε να επικρατήσει με 5-3 κερδίζοντας, εκτός από την 1η θέση, και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει σε αγώνα επίδειξης την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων.

Η αποστολή των Επίλεκτων που αποτελούταν από τους Γιώργο Αμανατίδη, Ντανιέλ Μπατίστα, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κυριάκο Τοχούρογλου, Bruno Paez, Reis Wellington και Κώστα Σόμμερ βρέθηκε στο Αλιβέρι, με σκοπό να προσφέρει πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ στους θεατές.

Έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και με εντυπωσιακές ενέργειες βρέθηκε πολύ γρήγορα μπροστά στο σκορ με 4-1.
Η συνέχεια όμως έκρυβε εκπλήξεις και συγκινήσεις, μιας και η ομάδα του ΓΑΒΑΛΑ πραγματοποιώντας δυναμική αντεπίθεση, βρέθηκε μπροστά με 5-4!

Οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στην πρωτοπορία του σκορ, ενθουσιάζοντας ακόμη περισσότερο το πολυπληθές κοινό που είχε κατακλύσει τις εξέδρες του γηπέδου.

Το τελευταίο σφύριγμα τους αγώνα βρήκε τους Διεθνείς Επίλεκτους νικητές με 13-10, απέναντι στην πολύ αξιόμαχη τοπική ομάδα.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η ομάδα των Επίλεκτων βρέθηκε περικυκλωμένη από θαυμαστές όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίζονταν μαζί τους.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα

Ο Γιώργος Αμανατίδης κοντρολάρει τη μπάλα

Ο Λουτσιάνο παραδίδει μαθήματα beach soccer