Αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας απορρέει από τον Παναθηναϊκό για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Κάποιοι υποστηρίζουν πως ήδη έχει ολοκληρωθεί η πώληση στους Σαουδάραβες, που φέρονται να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη λέγεται πως έχουν στα χέρια τους έγγραφα που πιστοποιούν την οικονομική επιφάνεια και το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς για επένδυση στο «τριφύλλι». Ο «Τζίγγερ» δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύσει τίποτα, αλλά σύμφωνα με συνεργάτες του δείχνει ήρεμος για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ.

Μοναδικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση του deal είναι η ψήφιση του νόμου, που θα επιτρέπει την «είσοδο» αλλοδαπών στην ΠΑΕ και αυτό δεν αναμένεται νωρίτερα από το τέλος του μήνα.

Προχωρά για αμυντικό
Η απόφαση για ενίσχυση στα στόπερ είναι ειλημμένη στον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις σε ιδιοκτησιακό επίπεδο. Σύμφωνα με τη SportDay, στη λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκονται οι Γιοάν Ταβάρες και Ροβέρσιο. Ο πρώτος είναι Γάλλος, 24 ετών, παίζει στην πορτογαλική Μπέιρα Μαρ και φέτος έχει 12 συμμετοχές, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2015. Ο Ροβέρσιο, 27χρονος Βραζιλιάνος, παίζει στην Οσασούνα και φέτος έχει 8 συμμετοχές. Ο Φερέιρα τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Πορτογαλία με Ζιλ Βισέντε και Πάσος Φερέιρα. Πιο χαμηλά στη λίστα είναι ο Μιγκέλ Βιτόρ της Μπενφίκα και ο Άνχελ Ντεαλμπέρτ της Βαλένθια.

Με αλλαγές στο Κύπελλο
Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα με παιχνίδια ανά 3-4 μέρες μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου υποχρεώνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να φρεσκάρει την ομάδα του. Έτσι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με πολλές αλλαγές στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το Κύπελλο. Θέση βασικού θα πάρουν οι Καρνέζης, Βιτόλο και Καραγκούνης, ενώ υποψήφιοι για την επίθεση είναι οι Ρούντολφ και Τοτσέ. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Μπουμσόνγκ (αναχώρησε για τη Γαλλία και επιστρέφει τη Δευτέρα), Καντέ (ενσωματώθηκε στην αποστολή του Μάλι για το Κόπα Άφρικα) και Σαριέγκι (κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ διαθέσιμοι είναι και πάλι οι Κουίνσι και Κατσουράνης.

Τα είπε με Λέτο
Αρκετά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά του Σεμπαστιάν Λέτο στο ματς με την Κέρκυρα είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε κάνει παρατηρήσεις στον Αργεντινό και στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ τα είπαν κατ’ ιδίαν και στη χθεσινή προπόνηση. Ο Φερέιρα ζητεί από τον Λέτο να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του.

Στο Λονδίνο ο Λαγός
Ο Τάσος Λαγός ταξίδεψε με τον μάνατζέρ του για το Λονδίνο. Ο 20χρονος αμυντικός θα δοκιμαστεί από την ομάδα Νέων της Τότεναμ και αν πείσει, θα υπογράψει. Ο Παναθηναϊκός θα βάλει σε αυτή την περίπτωση στα ταμεία του ένα ποσό που μπορεί να φτάσει και τις 400.000 ευρώ.

Πηγή: sportfm.gr