Στο πλευρό του Γουέιν Ρούνεϊ στον πόλεμο δηλώσεων που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άγγλο επιθετικό και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι τάχθηκε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Αιτία η αντίδραση του φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση της αποβολής του Βινσέντ Κομπανί.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι είδε την κόκκινη κάρτα για το τάκλιν του με τα δύο πόδια στον Νάνι με τον Ρούνεϊ να δείχνει να λέει κάτι στον διαιτητή ο οποίος κατευθύνεται στον παίκτη και τον αποβάλει. Ο Φέργκιουσον όμως πιστεύει ότι η αποβολή ήταν δίκαια και η αντίδραση του Ρούνεϊ απόλυτα κατανοητή εξαιτίας του επικίνδυνου τάκλιν:

«Δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο στη συμπεριφορά του, αφού ήταν ένα πολύ απρόσεκτο μαρκάρισμα και ο Νάνι είναι τυχερός που δεν τραυματίστηκε. Δεν έχω παράπονο από τον Γουέιν και ούτε νομίζω ότι έκανε κάτι λάθος. ήταν μία φυσική αντίδραση για το άσχημο μαρκάρισμα του αντίπαλου. Μπορώ πάντως να καταλάβω τον Ρομπέρτο (Μαντσίνι) και τις διαμαρτυρίες του επειδή οι παίκτες σήμερα διαμαρτύρονται συνέχεια για πέναλτι και για αποβολές. Κάτι που είναι άσχημο».

Πηγή: sport-fm.gr