Να είναι προσεκτικοί και να μην επαναλάβουν τόσο κακή εμφάνιση όπως με την Κέρκυρα, είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Φερέιρα.

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός κέρδισε τους Φαίακες, οι «πράσινοι» άκουσαν γκρίνια από τον Πορτογάλο στην προπόνηση της Δευτέρας.

«Μας έκανε δώρο ο Ολυμπιακός, φροντίστε να το κρατήσετε και να μην το γυρίσετε πίσω», τα λόγια του 65χρονου.

Και μετά την εισαγωγή, άρχισαν οι παρατηρήσεις.

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί με την Κέρκυρα και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Κερδίσαμε οριακά με 1-0 και δεν ήμασταν όσο παραγωγικοί θα έπρεπε. Σε άλλη περίπτωση μπορεί και να χάναμε βαθμούς με αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε».

Κατόπιν, αναφέρθηκε ξανά στο προβάδισμα που απέκτησε ο Παναθηναϊκός ζητώντας την προσοχή των ποδοσφαιριστών του από εδώ και στο εξής, μια και έρχεται ένας πολύ δύσκολος μήνας. «Ο Ολυμπιακός μας είχε κάνει κι άλλο δώρο με τον Αστέρα Τρίπολης. Και εμείς το χάσαμε. Τώρα, πρέπει να προσέξουμε, να το κρατήσουμε. Κανείς δεν θα μας χαριστεί».

Τέλος, ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο(Τετάρτη 21:00, www.sport-fm.gr). «Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση και μετά να δούμε το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα».

Με άδεια στη Γαλλία ο Μπουμσόνγκ

Για την πατρίδα του αναχώρησε τη Δευτέρα (09/01) ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, διάρκειας μίας εβδομάδας. Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του και θα επιστρέψει στην Αθήνα σε επτά περίπου ημέρες, αφού πρώτα τακτοποιήσει στη Γαλλία κάποια προσωπικά του ζητήματα

Πηγή: sport-fm.gr