Την ερχόμενη εβδομάδα θα κριθεί το μέλλον του Νέρι Καστίγιο στον Άρη. Ο Μεξικανός -όπως διαρρεόταν- θα παρουσιαζόταν ενώπιον της διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί για το πρόσφατο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, αλλά και για να του μεταφερθεί επισήμως η διάθεση για λύση της συνεργασίας. Κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Όχι διότι άλλαξαν τα δεδομένα. Κάθε άλλο. Απλά προτιμήθηκε να μην διαταραχθεί το (καλό) κλίμα έπειτα από τη νίκη-πρόκριση επί του Πανθρακικού στο Κύπελλο και να περάσουν όλοι ήρεμα Χριστούγεννα.

Ο Μεξικανός έχει εμφανιστεί κατώτερος των προσδοκιών στο διάστημα που αγωνίζεται για τους «κίτρινους», ενώ η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αντίδρασή του -αμέσως μετά την αλλαγή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό- να φύγει σφαίρα για τα αποδυτήρια χωρίς να πάρει άδεια από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Ο Πολωνός τον έθεσε στο περιθώριο, η υπομονή της διοίκησης εξαντλήθηκε, την ίδια ώρα που ο ποδοσφαιριστής φέρεται έτοιμος να ζητήσει μια ακόμη ευκαιρία για να δείξει την αξία του. Δύσκολα πάντως θα τους μεταπείσει. Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν τη βδομάδα που έρχεται.

Πηγή: sport-fm.gr