Αποφασισμένος να μην επιτρέψει το νέο αραβικό ενδιαφέρον να μετατραπεί σε φαρσοκωμωδία τύπου… Αλ Σαούντ είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Οι συνεργάτες του «Τζίγκερ» ερευνούν τα στοιχεία που πήραν από την άλλη πλευρά, αλλά και τις προθέσεις των υποψηφίων επενδυτών και σύντομα αναμένεται να πάρει θέση.

Μέχρι στιγμής από το περιβάλλον του δεν διαρρέεται το παραμικρό, παρά τις πιέσεις από τον κόσμο που φοβάται για ένα ακόμη φιάσκο. Προφανώς θέλει να έχει σαφή άποψη για την υπόσταση των ενδιαφερόμενων. Αυτή τη φορά, ωστόσο, περιμένει από τους υποψηφίους επενδυτές πράξεις. Γιατί από λόγια χόρτασε κι εκείνος, αλλά και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Πλέον περιμένει να βάλουν τα χρήματα στην τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δίχως μνημόνια ή προσύμφωνα συνεργασίας.

Την ίδια ώρα, ο Βλάσης Τσάκας συνεχίζει να… αλωνίζει. Διέψευσε πως οι ενδιαφερόμενοι είναι οι γόνοι του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ, όπως και πως στο «σχήμα» των υποψηφίων επενδυτών συμπεριλαμβάνεται μία γυναίκα (δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την πριγκίπισσα Ναούρ), ενώ προαναγγέλλει… αφίξεις, την ώρα που κάποια ΜΜΕ κάνουν λόγο για παρουσία Σαουδαράβων στην Ελλάδα και επαφές στην πρεσβεία.

«Τα χρήματα θα μπουν όταν ψηφιστεί ο νόμος, περίπου σε 1,5 μήνα. Θέλουμε να διοικήσουμε άμεσα, θα βάλουμε χρήματα τώρα και θα τα αφαιρέσουμε από τα 15 εκατ. ευρώ. Οταν μας απαντήσει ο Βαρδινογιάννης θα έρθουν οι πρίγκιπες, θα μιλήσουν μαζί του και σε πέντε λεπτά θα έχουμε συμφωνία», δήλωσε ο Τσάκας στη «SportDay».

Ταμειακό πρόβλημα

Την ίδια στιγμή, η λύση στο ιδιοκτησιακό είναι αναγκαία, καθώς η ΠΑΕ μετά από πάρα πολλά χρόνια έχει κάποιες οφειλές απέναντι στους παίκτες (μέρος δόσεων του Σεπτεμβρίου, δόσεις Νοεμβρίου και κάποια πριμ) και αν δεν εισρεύσουν χρήματα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα μετά το Φεβρουάριο. Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε σχετικά τους παίκτες, που έδειξαν κατανόηση.

Ίδια ενδεκάδα
Ο Ζοσέ Γκόμες, που θα κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα (ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παίρνει σήμερα εξιτήριο και θα βρίσκεται σε μπουθ) έδειξε πως θα παρατάξει ίδια ενδεκάδα με αυτή της Νέας Σμύρνης. Δηλαδή με τους Καπίνο, Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο και Κλέιτον.

Πηγή: sportfm.gr