Με τον Ζέκα να προπονείται κανονικά και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (17:15), αλλά χωρίς τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που λόγω ασθένειας έμεινε κλινήρης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη 13η αγωνιστική.

Ο Τοτσέ δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω ενός τραβήγματος που ένιωσε στον δεξιό τετρακέφαλο στη χθεσινή προπόνηση και σήμερα έκανε θεραπεία. Ο Πορτογάλος προπονητής των «πράσινων» δεν υπολογίζει επίσης τους Χριστοδουλόπουλο, Νίνη (ατομικό) και για λόγους τακτικής τους Κοτσόλη, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη και Μπιέρσμιρ, ενώ οι Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και δουλειά στις στημένες φάσεις. Όλα δείχνουν πως σε σχέση με τον στην ενδεκάδα θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Καντέ θα αντικαταστήσει τον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας και ο Μαρίνος θα πάρει τη θέση του Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κλέιτον παρότι είναι ντεφορμέ έχει προβάδισμα έναντι του Ρούντολφ για μία θέση στην επίθεση. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζέκα, Λέτο και Κλέιτον.

Πηγή: sport-fm.gr