Τον Ζοσέ Μουρίνιο περίμεναν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, κυρίως όσοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, τον συνεργάτη Αϊτόρ Καράνκα είδαν στην αίθουσα συνεντεύξεων, στην τελευταία συζήτηση πριν το αυριανό κλάσικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όχι ότι συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά από έναν κορυφαίο του είδους -στα mind games ντε- κανείς δεν περίμενε να ρισκάρει να πυροδοτήσει το κλίμα σε μια περίοδο που η πίεση είναι στην μεριά της δεύτερης στην βαθμολογία Μπαρτσελόνα.

«Έχω βρεθεί εδώ πάνω από 30 φορές», ξεκαθάρισε με το καλησπέρα ο Καράνκα, ώστε να αποφύγει ερωτήσεις του τύπου: «γιατί δεν είναι εδώ ο Μουρίνιο. Αναγνώρισε πως πρόκειται «για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι», προσθέτοντας, προφανώς για τους τύπους, ότι «η προετοιμασία που κάνουμε δεν διαφέρει σε τίποτα απ’ ότι για οποιοδήποτε άλλο ματς».

Για να εξηγήσει αμέσως μετά: «Δεν μας ενδιαφέρει η ισοπαλία. Θέλουμε πάντα τη νίκη. Η καλύτερη απόδειξη είναι το πώς αντιμετωπίσαμε τον Άγιαξ (0-3) παρότι είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και ως πρώτοι».

Η βασίλισσα διανύει μια εκπληκτική περίοδο, «τρέχοντας» σερί 15 νικών σε όλες τις διοργανώσεις. «Δουλεύουμε περισσότερο καιρό μαζί και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Βρισκόμαστε σε καλή φόρμα, αλλά επιμένω, όλα τα ματς είναι σημαντικά, και αυτό θα το προσεγγίσουμε όπως τα υπόλοιπα. Άλλωστε αν νικήσουμε αύριο και στο Καμπ Νου, τι σημασία θα έχει αν χάσουμε βαθμούς αλλού».

Πηγή: Sport-fm.gr