Απαισιόδοξος φάνηκε με το τέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού που είχε θέματα συζήτησης την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, την παράταση των αδιάθετων μετοχών, τις εγκρίσεις των συμβάσεων και την Arboris Capital ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

«Δεν είμαι ψεύτης εγώ για να πω ότι είμαι αισιόδοξος και πως τα πράγματα είναι ρόδινα», είπε αρχικά ο μέτοχος της ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου:

«Να λάβετε υπόψη τις δηλώσεις που θα σας κάνει ο κ. Γόντικας. Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος και εκείνο που θέλω να πω εγώ σε προσωπική βάση, είναι ότι δεν βλέπω φως στον Παναθηναϊκό πουθενά».

Και συνέχισε: «Σε ότι αφορά τον Σουλτάνο, του έχουν τεθεί τέσσερις όροι και δεν έχει πραγματοποιήσει κανέναν. Άρα καταλαβαίνετε, ότι είμαστε δικαιολογημένα απαισιόδοξοι. Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλες και φρούδες ελπίδες στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι τα πράγματα πάνε καλά και είναι ρόδινα. Το τι θα γίνει ένας θεός το ξέρει».

Και τελείωσε λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος κάθε πρόταση από οποιαδήποτε εταιρεία και αν προέρχεται, να την εξετάσει. Πάνω από όλα είναι το συμφέρον του Παναθηναϊκού και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει θέμα να είναι η μια εταιρεία έναντι της άλλης. Αν η Arboris έχει πραγματικό ενδιαφέρον, είναι ευπρόσδεκτη. Εμείς δεν πρέπει να εισχωρήσουμε στα αγωνιστικά. Αυτό που θέλουμε να υπάρχει ομόνοια στην ομάδα. Να είναι όλοι αγαπημένοι, είναι ομαδικό άθλημα. Όλα τα γρανάζια της μηχανής να δουλεύουν καλά».

Πηγή: sportfm.gr