Μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές θεωρούνται σίγουροι για το ρόστερ της Ίντερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ασχέτως εάν το θέμα του προπονητή παραμένει ανοικτό. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν οι Ιταλοί με σημερινό τους δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Gazzetta dello Sport, η οποία ειδικεύεται στα ρεπορτάζ των ομάδων του Μιλάνου, αναφέρει πως στο έμψυχο δυναμικό των «νερατζούρι» για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα είναι σίγουροι μόνο οι Χαντάνοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Μεδέλ (που θα ανανεώσει μέχρι το 2020) και Ντ’ Αμπρόζιο. Μαζί τους θα είναι και το νέο μεγάλο αστέρι του συλλόγου, Πιναμόντι, του οποίου ο χρόνος θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον βασικό επιθετικό και αρχηγό της ομάδας, Ικάρντι. Ο Αργεντινός δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο, ειδικά λόγω της κόντρας που έχει με τους τιφόζι της Ίντερ.

Επίσης, δεν είναι σίγουρο και το μέλλον του Ζοάο Μάριο στον σύλλογο, παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή των «νερατζούρι» το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ασχέτως από τα πρόσωπα που θα φύγουν ή θα μείνουν στο Μιλάνο, το μπάτζετ για την προσεχή σεζόν έχει οροθετηθεί στα 110 εκατ. ευρώ, μόνο για μεταγραφές! Με τον επόμενο τεχνικό της ομάδας να έχει στη διάθεσή του ένα μεγάλο ποσό για να κινηθεί όπως θα ήθελε στο παζάρι.

Και ο Ποκετίνο στο «κάδρο»

Ωστόσο, το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Ίντερ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Πρώτη επιλογή παραμένει πάντα ο Αντόνιο Κόντε, αλλά η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, με βασικότερη ότι ο Ιταλός κόουτς θέλει να απολαύσει και να συνεχίσει τις επιτυχίες του με την Τσέλσι, η οποία του ετοιμάζει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε παραμένει ψηλά στη λίστα, στην οποία βρίσκονται επίσης οι Λουτσιάνο Σπαλέτι και Μαουρίτσιο Σάρι. Ενώ πλέον στο «κάδρο» των υποψηφίων προπονητών μπήκε και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο άνθρωπος που κάνει δύο αρκετά καλές σεζόν στον πάγκο της Τότεναμ.