Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για ένα έχει ένα… ήσυχο βράδυ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και -γιατί όχι- να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Τότεναμ, ανέλυσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, «εκμεταλλευόμενος» την θητεία του στα αγγλικά γήπεδα, κατέθεσε εκτίμησή του για την αυριανή αναμέτρηση, στεκόμενος ιδιαίτερα στον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η Τότεναμ δεν ξέρω κατά πόσο θα δώσουν σημασία στο παιχνίδι γιατί ίσως να το θεωρούν εύκολο και αυτό πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να το εκμεταλλευτεί».

Για την πιθανότητα οι παίκτες της Τότεναμ να υποτιμήσουν το παιχνίδι: «Υπάρχει στο μυαλό των ποδοσφαιριστών αυτό σίγουρα, έχουν καλή έδρα, τον κόσμο δίπλα τους θα είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Η Τότεναμ έχει καλούς παίκτες αλλά και ως σύνολο είναι πολύ καλή. Και ο κόσμος όμως μπορεί να μην το θεωρήσει δύσκολο αλλά θα πάει στο γήπεδο».

Για τον ρυθμό των αγγλικών ομάδων: «Οι αγγλικές ομάδες και η Τότεναμ άμα βρει ρυθμό είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Αν ο ΠΑΟΚ κόψει τον ρυθμό και επιβάλει τον δικό του θα είναι καλύτερα».

Για τις διαφορές Αγγλίας – Ελλάδας: «Εδώ ο ρυθμός είναι πιο αργός από όλες τις κατηγορίες στην Αγγλία. Έτσι είναι συνηθισμένοι και οι παίκτες εκεί».

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν έξτρα κίνητρο: «Μόνο και μόνο το γεγονός ότι αγωνίζεσαι σε τέτοιο γήπεδο με κόσμο και τέτοιους αντιπάλους αυτό σε κάνει να δώσεις το κάτι παραπάνω και να κάνεις ότι μπορείς. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να κοντρολάρει τον αγώνα και να κάνει το παιχνίδι του».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Δίνω πιθανότητες στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μικρή ομάδα έχει καλούς παίκτες. Ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και ειδικά στην Αγγλία έχουν βγει πολλά αποτελέσματα. Ποδόσφαιρο είναι όλα γίνονται».

Πηγή: sportfm.gr