Το θέμα που είχε προκύψει με το… «stop» της αστυνομίας ξεπεράστηκε, η ΓΓΑ άναψε το «πράσινο φως» και έτσι ο Ολυμπιακός θα πάρει 1.800 – σύμφωνα με πληροφορίες – εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη την προσεχή Κυριακή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ΓΓΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν έχει εκδοθεί απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για το ματς αυτό και έπειτα από επικοινωνία που είχε ο κ. Μπιτσαξής με τους Γιάννη Μώραλη από τον Ολυμπιακό και Γιώργο Μποροβήλο από τον Αστέρα, τους ενημέρωσε σχετικά.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων της θα είναι η δέουσα, κάτι για το οποίο έχει δεσμευτεί η διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναμένεται να “ανάψει το πράσινο φως” για την χορήγηση 1.800 εισιτηρίων στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει εκδοθεί απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γιάννη Μώραλη και τον κ. Γιώργο Μποροβήλο και τους ενημέρωσε σχετικά.

Σημειώνεται ότι στην επιστολή του κ. Μώραλη προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού αναφέρεται: « Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων της σε καθορισμένη κερκίδα θα είναι η δέουσα». Ο κ. Μώραλης επιβεβαίωσε και προφορικά τη θέση αυτή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού».

Πηγή: sportfm.gr