Την απόφαση να αποχωρήσει από τα παρκέ ανακοίνωσε ο Τερέλ ΜακΙντάιρ. Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια ταλαιπωρείται από μία εκφυλιστική ασθένεια στο γοφό, που δεν του επιτρέπει να αποδίδει στο μέγιστο και του προκαλεί πόνο μετά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

«Η υγεία μου αποτελεί προτεραιότητα. Δεν θα αγωνιστώ ξανά. Δεν είχα σκοπό να αποσυρθώ τώρα, αλλά πρέπει να υποβληθώ σε μία επέμβαση. Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στο χώρο του μπάσκετ. Θα μπορούσα να διδάξω μικρά παιδιά ή να γίνω βοηθός προπονητή, ακόμη και να ανοίξω ένα δικό μου καμπ. Θα δούμε», δήλωσε.

Ο ΜακΙντάιρ έχει κατακτήσει με τη Σιένα τέσσερα πρωταθλήματα (2007-2010), δύο Κύπελλα (2009-2010), τρία Σούπερ Καπ (2007-2009) και ψηφίστηκε δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας (2008 και 2009).

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Κλέμσον και από τη στιγμή που δεν επελέγη στα ντραφτ μετακόμισε στην Ευρώπη όπου αγωνίστηκε διαδοχικά σε Γκραβελίν, Μπράουνσβαϊγκ, Φεράρα, Κάπο Ντ’ Ορλάντο, Ρέτζιο Εμίλια, Σιένα και Μάλαγα, προτού φέτος φορέσει τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια.

Πηγή: sportfm.gr