Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στον ΠΑΟΚ για να βάλει τις βάσεις για το «τρίποντο» στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.

Με τα γκολ των Μπίσεσβαρ (2΄) και Κουλούρη (38΄) ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 και περιμένει ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό (αύριο) για να μείνει μόνος στην 2η θέση της κατάταξης μετά από 27 αγωνιστικές.

Το… σύνδρομο της Αθήνας ξεπέρασε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Με το κλασσικό 4-2-3-1 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Σα Πίντο. Ο Γκορμπούνοφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Κιβρακίδη-Φυτανίδη-Ζησόπουλο-Κατράνη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Ούμπιδες με Μανιάτη ήταν στον άξονα, με τους Τόνσο, Κυριακίδη, Ντιγκινί να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λε Ταλέκ.

Με αρκετές εκπλήξεις και διάταξη 4-3-3 κατέβασε στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Μπρκιτς ήταν στην υπεράσπιση της εστίας για δεύτερο σερί ματς, με τον Κίτσιου στο δεξί άκρο αντί του Μάτος. Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς ήταν οι άλλοι τρεις της αμυντικής γραμμής. Ο Κάτσε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στην Πλζεν βρέθηκε στην ενδεκάδα, με τους Κάνιας, Τσίμιροτ να είναι οι άλλοι δύο χαφ. Ο Κάμπος επέστρεψε και αυτός στο βασικό σχήμα μετά από τον τραυματισμό του, με τον Μπίσεσβαρ να είναι στο άλλο άκρο και τον Κουλούρη να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.