Κίνδυνος να χάσουν κάποια από τα επόμενα παιχνίδια των ομάδων τους αντιμετωπίζουν ο Πέτρος Μάνταλος και ο Σεμπάστιαν Λέτο, λόγω του μεταξύ τους διαπληκτισμού στο τέλος του πρόσφατου ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Ο Αργεντινός επιθετικός του «τριφυλλιού» έφτυσε τον αρχηγό της «Ένωσης» με το που έγινε το 2-3, κάτι που φάνηκε και από την τηλεοπτική εικόνα της αναμέτρησης. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών για «έργω εξύβριση». Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου να ασκήσει πειθαρχική δίωξη με βάση το βίντεο.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Goal» αναφέρει ότι στον Παναθηναϊκό, ενδέχεται να υπάρχει και «εσωτερική» ποινή για τον Λέτο από τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη, κάτι που θα σημαίνει ένα πολύ «τσουχτερό» πρόστιμο για τον Αργεντινό.

Ο Μάνταλος από την άλλη κινδυνεύει με μεγαλύτερη τιμωρία, επειδή είναι αρχηγός. Στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ενδέχεται να επιβληθεί και ποινή τεσσάρων αγωνιστικών (τριών + μια), εφόσον διαπιστωθεί «βιαιοπραγία» εναντίον του Λέτο, λίγα δευτερόλεπτα πριν την επίτευξη του νικητήριο γκολ από πλευράς Παναθηναϊκού.

Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν φαίνεται να ανησυχούν για τιμωρία του αρχηγού τους, καθώς θεωρούν ότι το όλο θέμα «σήκωσε» τεχνηέντως ο Ολυμπιακός, λόγω των επικείμενων διπλών αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.