Γνωρίζει τις δυσκολίες, αλλά πιστεύει στη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή ο Δημήτρης Κατσίβελης, όπως δήλωσε στον «Πρωταθλητή».

«Δεν έχουμε κάποια πίεση στη μεριά μας κι αυτό το στοιχείο θα μας βοηθήσει να παίξουμε καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά το ίδιο είμαστε κι εμείς. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο νεαρός γκαρντ και πρόσθεσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε, για να δώσουμε απάντηση σε όλους. Το σίγουρο είναι πως έχουμε μεγάλο κίνητρο», ενώ για τα «κλειδιά» του ματς, είπε: «Πρέπει να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα, είναι σημαντικό γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις ρυθμό και στην επίθεση».

Για την πολύ πιθανή «μονομαχία» με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο 20χρονος άσος ανέφερε: «Κάθε τέτοια πρόκληση είναι ευπρόσδεκτη. Μου αρέσει να έχω τέτοιες προκλήσεις και στόχους, ειδικά αμυντικά. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο γιατί είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη, αλλά πρόκειται για μεγάλο κίνητρο για εμένα, εάν κληθώ να τον αντιμετωπίσω».

Πηγή: sport-fm.gr