«Φως στο τούνελ» των προβλημάτων που είχαν προκύψει για το γήπεδο στο Βοτανικό φάνηκε μία ημέρα μετά από τις τοποθετήσεις του κ. Πάγκαλου. Ο Δήμος Αθηναίων και η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού έστειλαν στο «τριφύλλι» και στον Ερασιτέχνη γραπτώς τις εγγυήσεις των όσων είχαν συμφωνηθεί προφορικά για τη «διπλή ανάπλαση» μεταξύ όλων των πλευρών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Με μια πρώτη ματιά στον Παναθηναϊκό έμειναν ικανοποιημένοι από τα έγγραφα που είδαν. Ήδη το νομικό τμήμα της ΠΑΕ εξετάζει τα έγγραφα αυτά που πήραν στα χέρια τους.

Υπολογίζεται ότι σύντομα θα συναινέσουν και αυτοί στην κατάθεση της νέας νομοθετικής ρύθμισης για την διπλή ανάπλαση, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Οι εγγυήσεις αφορούν στην κατασκευή όλων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη, τις οποίες έχει αναλάβει η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού, στην παράδοση των 1.800 θέσεων πάρκινγκ για το γήπεδο και στην κατοχύρωση του Παναθηναϊκού, σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί με τα επιπλέον 3 τετραγωνικά χιλ. που προκύπτουν από τη μείωση του συντελεστή δόμησης στο εμπορικό κέντρο.

Πηγή: ΣΠΟΡ FM