Το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπλεξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος την Πέμπτη παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. «Αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι σαν Θεός! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αποθέωση για προπονητή», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον Σέρβο προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερέιρα στην «Πράσινη»

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την αποθέωση που γνώρισε στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Είναι σαν κι εμένα. Το ζει το ματς και καλά κάνει. Έτσι πρέπει να κάνουν οι προπονητές. Μπράβο του! Αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι σαν Θεός! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αποθέωση για προπονητή».

Για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος παρακολούθησε στα επίσημα και πολύ κοντά του τον αγώνα
«Ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και τον ευχαριστώ πολύ. Όπως και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι πραγματικά υποχρεωμένος».

Για την παρουσία του κόσμου «Όλα ήταν φανταστικά. Εντυπωσιάστηκα! Το μόνο που με ενόχλησε ήταν το αποτέλεσμα. Αν δεν ήταν κι αυτό, τα πάντα θα ήταν μαγικά… Είναι κρίμα πάντως, επειδή την πρώτη φορά που πήγα στο γήπεδο χάσαμε! Ήταν το κάτι άλλο. Αυτού του είδους η στήριξη είναι η ιδανική. Δίνει ώθηση στους παίκτες. Με αυτόν τον κόσμο δίπλα του ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Επίσης, αυτή η λατρεία για την ομάδα αποδεικνύει και το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι».

Για το αν έχει σκοπό να δει ξανά αγώνα του μπασκετικού Παναθηναϊκού
«Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου το ματς. Όχι όπως αυτά του πρωταθλήματος. Θέλω οπωσδήποτε να πάω και στον επόμενο γύρο».

Πηγή: sport-fm.gr