Με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Σεμπάστιαν Λέτο έφτασε τα δέκα και έτσι έχει σκοράρει, φέτος, περισσότερες φορές από τότε που ήρθε στην Ελλάδα!
Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας, ο Αργεντινός δεν φημιζόταν για τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα, αλλά φέτος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ο «Σέμπα» έχει «ματώσει» 10 φορές τα αντίπαλα δίχτυα και «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μάλιστα, η… μανία του είναι τέτοια που έχει ήδη ξεπεράσει τα εννιά τέρματα που είχε σημειώσει τις τρεις προηγούμενες σεζόν που αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα!

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε στη χώρα μας ως δανεικός από τη Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό, ο πρώην «κόκκινος» είχε πολλά προβλήματα συνεργασίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και παρ’ ότι το ταλέντο του ήταν αδιαμφισβήτητο δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε τέρματα. Το μοναδικό γκολ που πέτυχε ο Λέτο στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό ήταν απέναντι στον Θρασύβουλο, όταν έκανε μια εξαιρετική κούρσα από αριστερά και με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Την επόμενη σεζόν, το «τριφύλλι» αγοράζει τα δικαιώματά του και ο Λέτο κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν. Στα πρώτα ματς, ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ σκοράρει συχνά, αλλά κάπου τραβάει… φρένο και τελικά το κοντέρ γράφει μόλις έξι γκολ.

Η περσινή σεζόν ακόμη πιο απογοητευτική. Μόλις ένα γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλο ένα στα πλέι οφ, με τους «πράσινους» να δυσκολεύονται στο σκοράρισμα όταν δεν μπορεί ο Σισέ.

Φέτος, όμως, είναι αλλιώς. Η αλλαγή θέσης έχει αλλάξει άρδην την κατάσταση με τον Αργεντινό να μην σταματάει πουθενά. Ήδη 10 γκολ και ακόμη είναι Νοέμβριος…

Πηγή: sday.gr