Χαλάρωμα είχε το «μενού» για τους Λέτο και Μπουμσόνγκ στην σημερινή προπόνηση, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καταπονηθεί αρκετά από τα συνεχή παιχνίδια. Ενόψει του κρίσιμου ματς με την ΑΕΚ, το προπονητικό και ιατρικό τιμ θέλησε να τους προφυλάξει και να τους δώσει ανάσες για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και ξεκούραστοι.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Βύντρα, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Ρούντολφ, ενώ ο Τοτσέ υποβλήθηκε σε θεραπεία για τη θλάση που έπαθε στην γάμπα και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που προπονήθηκαν κανονικά περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι σε έξι μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ίδιες οι απουσίες, ίδια η ενδεκάδα

Όσον αφορά στο σύστημα και τη σύνθεση της ομάδας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Η μοναδική αλλαγή που σκεφτόταν ο Φερέιρα ήταν να βάλει τον Βύντρα αντί του Μαρίνου επειδή ο πρώτος είναι καλύτερος και δυνατότερος αμυντικά και θα ήταν απαραίτητος για την αναχαίτιση του φορμαρισμένου Λεονάρντο.

Ο Βύντρα προπονήθηκε ατομικά , πράγμα που σημαίνει πως δεν θα είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός συνηθίζει να μην χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστή του εάν δεν είναι πανέτοιμος.

Οπότε, ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μαρίνος δεξιά στην άμυνα, ο Σπυρόπουλος αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι, εκτός εάν προτιμηθεί ο Καντέ από τον Ισπανό λόγω ταχύτητας. Στην μεσαία γραμμή, ο Κατσουράνης με τον φορμαρισμένο Σιμάο είναι τα φαβορί, με τον Βιτόλο να διεκδικεί κι αυτός μια θέση. Δεξί χαφ θα είναι ο Ζέκα, αριστερό ο Κουίνσι και στην επίθεση οι Κλέιτον και Λέτο.

Πηγή: sport-fm.gr