Στην ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Περικλής Ιακωβάκης. Ο 32χρονος πρωταθλητής των 400 μέτρων δεν ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη και έτσι αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους».

Μετά από έξι χρόνια, ο Ιακωβάκης πήρε την μεγάλη απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος ο στίβος οδεύει προς εξαφάνιση.

«Λυπάμαι πολύ γιατί είναι ένας σύλλογος στον οποίο έζησα πολλές και όμορφες χρονιές της καριέρας μου. Στεναχωριέμαι για την πορεία που έχει πάρει. Δυστυχώς που το λέω, αλλά οι περισσότεροι είχαν την αίσθηση ότι δεν ανήκαμε στον ΟΣΦΠ αλλά στον ΟΣΦ… Γλου. Και όταν εκείνος αντιμετώπισε προβλήματα, φάνηκε ότι κανένας δεν είχε την διάθεση να βοηθήσει το τμήμα του στίβου. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει τεράστια προβλήματα, υποθέτω πως αντίστοιχη κατάσταση επικρατεί και στα υπόλοιπα τμήματα. Η αλήθεια όμως είναι πως ο στίβος οδεύει προς την εξαφάνιση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα και θα συναντηθεί με τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου, στους οποίους δίνει και ιδιαίτερη σημασία.

Πηγή: sport-fm.gr