Για τον Ζέκα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Παναθηναϊκό. «Δεν έχω καμία αμφιβολία: βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος στη «Record», ενώ δεν έκρυψε πως είναι απόλυτα ευτυχής στη νέα του ομάδα.

«Από την ημέρα που ήρθα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Αν εξαιρέσουμε μία ισοπαλία σε αγώνα όπου αγωνιζόμασταν με δέκα παίκτες από το τρίτο λεπτό (σ.σ. με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι), όλα είναι πάνε εξαιρετικά. Πλέον έχω προσαρμοστεί στο παιχνίδι των συμπαικτών μου και με ξέρουν κι αυτοί καλύτερα», δήλωσε ο 23χρονος άσος και πρόσθεσε: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι φανταστική και σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Δεν έχω καμία αμφιβολία: βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε και το Κύπελλο, ενώ το μόνο για το οποίο λυπούμαστε είναι πως δεν συμμετέχουμε πλέον σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Ενθουσιασμός και γεμάτο ΟΑΚΑ

Από 45.000 φιλάθλους μέχρι και… sold out περιμένουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο ενθουσιασμός για τις εμφανίσεις της ομάδας είναι μεγάλος και τα εισιτήρια που κυκλοφορούν σήμερα, που τιμώνται από 15 μέχρι 60 ευρώ, κυκλοφορούν σήμερα και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Μάλιστα όσοι αγοράσουν εισιτήριο θα μπορούν με το απόκομμα να πάρουν εισιτήριο σε μειωμένη τιμή για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στον ΟΦΗ στις 27 Νοεμβρίου.

Βύντρα η μόνη αλλαγή

Ο Λουκάς Βύντρα θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αναμένεται να είναι η μοναδική αλλαγή του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ αντικαθιστώντας τον Στέργο Μαρίνο. Ετοιμοπόλεμοι αναμένεται να είναι οι Γιώργος Καραγκούνης και Αντώνης Πετρόπουλος, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα εμπιστευτεί το πετυχημένο σχήμα των τελευταίων αγωνιστικών. Εκτός μάχης παραμένει ο Ρούντολφ, που εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (19/11). Μετά το χθεσινό ρεπό, η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ αρχίζει σήμερα.

Μέχρι αύριο οι υπογραφές

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να υπογραφεί το MoU που θα ανοίξει το δρόμο για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ένα νομικό ζήτημα δεν επέτρεψε να πέσουν χθες οι υπογραφές, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για την επίτευξη του deal. Στο μεταξύ, η πλευρά του πρίγκιπα Αλ Σαούντ επικοινώνησε με αυτή του Γιάννη Βαρδινογιάννη και ζήτησε να αρχίσει ο οικονομικός και νομικός έλεγχος στην ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Γόντικας αναμένει την άδεια του «Τζίγκερ» για να ανοίξει την πόρτα στους ορκωτούς λογιστές.

Πηγή: sport-fm.gr