Τις περιπτώσεις αρκετών προπονητών εξετάζει η διοίκηση του Άρη, ύστερα από το «διαζύγιο» με τον Σάκη Τσιώλη. Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πριν πάρουν την τελική τους απόφαση και θα λάβουν υπόψη και τα οικονομικά δεδομένα του διαδόχου του Καρδιτσιώτη τεχνικού (αποφεύγοντας υπερβάσεις τύπου Κούπερ).

Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μία-δύο μέρες, μόλις ξεχωρίσουν κάποιες περιπτώσεις προπονητών και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές μαζί τους. Αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο αν θα έχει βρεθεί ο «εκλεκτός» πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη ή όχι.

Εν τω μεταξύ, στον Άρη φέρονται να έχουν απορρίψει τις περιπτώσεις του Εβαλντ Λίνεν και του Χάβι Γράθια. Όπως γράφει η «SportDay», ο Γερμανός αποκλείστηκε από τη σχετική λίστα κυρίως λόγω του… κυκλοθυμικού χαρακτήρα του, αφού στο παρελθόν είχε δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες που είχε εργαστεί. Όσον αφορά τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, φαίνεται πως δεν απασχόλησε ποτέ τους «κίτρινους».

Δύο νέα προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν μετά το παιχνίδι του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, τα ονόματα του Νέτο (θλάση στον δικέφαλο) και του Καπετάνου (θλάση στους προσαγωγούς) προστέθηκαν στη λίστα μαζί τους Σολτάνι (κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον Ολυμπιακό), Τσέζαρεκ και Γκαρσία, δημιουργώντας νέο «πονοκέφαλο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εντός της ημέρας οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους και πόσο διάστημα θα μείνουν εκτός δράσης.

Πηγή: sportfm.gr