Μία από τις προσκλήσεις που φέρεται να ζήτησε ο Βλάσης Τσάκας – για το αποψινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού στην έδρα του ΠΑΟΚ – προορίζεται για τον Ανδρέα Δημητρίου, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Derby», ο συνεργάτης και εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ βρίσκεται σε επαφή με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται στη Φλαμένγκο.

Πάντως, δεν σημαίνει τίποτα η κοινή παρουσία των δύο ανδρών, οι οποίοι θα δουν από τις σουίτες της Τούμπας το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζεται ότι Τσάκας είχε δηλώσει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως αν υπάρξουν θετικές εξελίξεις θα γίνει μία μεταγραφή μεγαλύτερη από εκείνη του Σισέ και δεν αποκλείεται να είναι ο Ροναλντίνιο ο ποδοσφαιριστής που επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του «τριφυλλιού».

Τη φετινή σεζόν ο 31χρονος παίκτης έχει παίξει σε 29 (24 στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο) ματς με τη φανέλα της Φλαμένγκο, έχοντας πετύχει 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr