Μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τον Ολυμπιακό για το Champions League, οι Βεστφαλοί έμειναν… μετεξεταστέοι στον τομέα της ασφάλειας. Ο αγώνας με τη Δυναμό Δρέσδης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου σημαδεύτηκε από επεισόδια από την πλευρά των 13.000 φιλοξενούμενων οπαδών.

Πριν τη σέντρα υπήρξαν έξω από το γήπεδο συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα 15 τραυματίες και 2 συλλήψεις, ενώ δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα στη διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι άρχισε με 15λεπτη καθυστέρηση λόγω των καπνογόνων που είχαν ανάψει οι φιλοξενούμενοι οπαδοί, ενώ διακόπηκε τρεις φορές λόγω ρίψης φωτοβολίδων (μία πέρασε δίπλα από την εστία της Ντόρτμουντ) και αντικειμένων (ένας αναπτήρας παρ’ ολίγον να τραυματίσει τον Μάριο Γκέτσε όταν πήγε να εκτελέσει κόρνερ).

Ο διαιτητής του αγώνα εξέτασε το ενδεχόμενο να τον διακόψει οριστικά στο 79ο λεπτό, αλλά τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά με νικήτρια τη Ντόρτμουντ (2-0) και την ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου να περιμένει βαριά τιμωρία από την αμείλικτη σε θέματα πειθαρχίας γερμανική ομοσπονδία.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ