Με άλλη αντίπαλο και άλλη ενδεκάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν… άλλη ομάδα (σε σχέση με το ντέρμπι του Μάντσεστερ) στο Κάρλινγκ Καπ, περνώντας ένα ήσυχο βράδυ στην έδρα της Όλντερσοτ (3-0).

Όλντερσοτ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Η ενδεκάδα είχε Κλέβερλεϊ (μετά από 1,5 μήνα), Βίντιτς και Όουεν Μπερμπάτοφ στην επίθεση που συνδυάστηκαν άψογα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στα καρέ της Όλντερσοτ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Στο 15’ ο Παρκ συνεργάστηκε υπέροχα με τον Κλέβερλεϊ κάνοντας το 1-2 με την μπάλα να χάνεται και να εμφανίζεται στη συνέχεια με τελικό αποδέκτη τον Μπερμπάτοφ που άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό και να δημιουργεί ευκαιρία με το επόμενο γκολ να έρχεται στο 41’. Ο μόνιμος σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων» στο Λιγκ Καπ, Μάικλ Όουεν, πήρε τη πάσα του Μπερμπάτοφ και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Το βράδυ έμοιαζε εύκολο για τους πρωταθλητές Αγγλίας που το έκαναν ακόμη πιο εύκολο στο 48’ με τον Βαλένσια να παίρνει την πάσα του Κλέβερλεϊ και με μία βολίδα αρκετά έξω από την περιοχή να στέλνει την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Γουόρνερ για το 3-0.

Συνθέσεις Ομάδων

Όλντερσοτ: Γουόρνερ, Χερντ, Τζόουνς, Μόρις, Στράκερ, ΜακΓκλάσαν, Βινσέντι, Γκάτριτζ, Ρόντμαν, Χίλτον, Ρανκιν
Πάγκος: Γιανγκ, Μπράουν, Κόλινς, Μπαμ, Πιούλις, Σμιθ, Πάνθερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άμος, ΤΖόουνς, Βίντιτς, Φράιερς, Φάμπιο, Βαλένσια, Κλέβερλεϊ, Παρκ, Ντιούφ, Όουεν, Μπερμπάτοφ
Πάγκος: Ντε Χέα, Βερμίλ, Μ.Κιν, Πογκμπά, Γ.Κιν, Μόρισον, Κόουλ

Πηγή: sport-fm.gr