Πολλαπλά κερδισμένος βγήκε από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός. Πέραν των τριών βαθμών της νίκης σε μία δύσκολη έδρα, οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν για πρώτη φορά το μηδέν στην άμυνα φέτος (η εστία τους είχε παραβιαστεί στα τέσσερα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος και τα τρία του Champions League), ενώ παράλληλα κέρδισαν για πρώτη φορά με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ (σε αντίθεση με τις τρεις προηγούμενες νίκες τους στο πρωτάθλημα). Παράλληλα, Μακούν και Αμπντούν έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και άφησαν υποσχέσεις πως θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τους πρωταθλητές στη συνέχεια.

Μία συνέχεια που προβλέπεται απαιτητική, καθώς μετά το ματς του ερχόμενου Σαββάτου στο «Καραϊσκάκη» με τον επικίνδυνο ΟΦΗ που προέρχεται από τέσσερις βαθμούς κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, υπάρχει το ματς με τη Ντόρτμουντ (1/11), οι αγώνες με Άρη στο «Βικελίδης» (5/11) και-μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων-Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» (19/11) κλείνοντας τον Γολγοθά κόντρα στη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (23/11).

Επιστροφές με ΟΦΗ
Στο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που έρχεται, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει επιπλέον όπλα στη φαρέτρα. Στο ματς με τον ΟΦΗ επιστρέφει ο Φρανσουά Μοδέστο, που εξέτισε την τιμωρία του, αλλά και πιθανότατα οι Βασίλης Τοροσίδης και Λιούμπομιρ Φέισα. Πιθανώς, δε, να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και ο Φραν Γέστε, ωστόσο εκτός πλάνων παραμένει ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός ακόμη πονά στα πλευρά, αλλά υπάρχουν κάποιες ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης Τρίτης με τη Ντόρτμουντ. Η κατάσταση των τραυματιών θα φανεί στη σημερινή προπόνηση.

Σκάουτινγκ στο… άγνωστο
Προς άγνωστο προορισμό του εξωτερικού αναχώρησαν οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Δημήτρης Μπαρμπαλιάς για να παρακολουθήσουν παίκτες που έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Πηγή: sportfm.gr