Τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι οπαδοί σε ολόκληρο τον κόσμο να αγοράσουν ένα εισιτήριο για να δουν κάποιον αγώνα αναγνωρίζει ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος μίλησε στον Τύπο της Σερβίας ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Σλοβενία. Οι «πλάβι» υποδέχονται τους Σλοβένους στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2012 και θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν πως θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

«Δεν πρέπει να κατηγορείτε τον κόσμο. Υπάρχει οικονομική κρίση και δεν είναι εύκολο για τον απλό φίλαθλο να πληρώσει το εισιτήριο. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την υποστήριξη που είχαμε. Και το 1-1 με την Ιταλία ήταν καλό αποτέλεσμα, αν σκεφτούμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε νικήσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία σε φιλικό ματς», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σλοβενία:

«Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζετε την αντιπαλότητα που έχουμε με τη Σλοβενία, οπότε δεν περιμένουμε να μας χαριστεί τίποτα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Πηγή: sportfm.gr