Προβληματισμένοι παρουσιάζονται η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τις εμφανίσεις του Φράνκο Κοστάντσο. Αν και ο Αργεντινός τερματοφύλακας κάνει και ορισμένες καλές επεμβάσεις, κάποια λάθη του «γράφουν» στους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα.

Άλλωστε, η φάση με τον Ιβάν Μαρκάνο στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που τελικά δεν αφήνει την μπάλα να πάει στον γκολκίπερ του και τη διώχνει μακριά, είναι ενδεικτική της συνεργασίας με τους αμυντικούς. Ο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να δώσει μια ευκαιρία στον Κοστάντσο στα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΑΕΚ (15/10) για πρωτάθλημα και την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική (19/10) του Champions League.

Αυτοί οι αγώνες αναμένεται να αποτελέσουν κριτήριο για τον 31χρονου πορτιέρο, ο οποίος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 800.000 ευρώ.

Αν τελικά ο Κοστάντσο δεν καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα πάρει από τον Ισπανό προπονητή, τότε οι Πειραιώτες θα έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για τη συγκεκριμένη θέση και τις επιλογές που υπάρχουν από το εξωτερικό. Στα υπ’ όψιν μπορεί να είναι και ο Σηφάκης, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και το καλοκαίρι θα λήγει το συμβόλαιό του στον Άρη.

Πρόστιμο ο Γέστε

Βαρύ πρόστιμο αναμένεται να επιβληθεί στον Φραν Γέστε για την απόφαση να χειρουργηθεί στο Μπιλμπάο, χωρίς να έχει ενημερώσει πρώτα τη διοίκηση και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Εντός της ημέρας ο Ισπανός μέσος θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για την υπόθεση, ενώ οι γιατροί περιμένουν το dvd της επέμβασης για να δουν τι έκανε ο 32χρονος παίκτης. Όπως γράφει η «SportDay», στην επέμβαση τοποθετήθηκε πλάσμα, αλλά όλα αυτά θα φανούν από το υλικό που πρέπει να έχει μαζί του ο Βάσκος. Υπενθυμίζεται ότι ο εσωτερικός κανονισμός προβλέπει την επίσκεψη σε ιδιωτικό γιατρό, αλλά με άδεια που είναι απαραίτητη -πολύ περισσότερο- για επέμβαση.

Η διοίκηση δεν ήταν διατεθειμένη να περάσει στο… ντούκου το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ο Γέστε φαίνεται πως τη γλυτώνει λόγω της παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε που φέρεται να ήταν ενήμερος για την κίνηση του συμπατριώτη του. Χθες το βράδυ υπήρξε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο μπορεί να τεθεί θέμα αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Ισπανού χαφ και να πληρώνεται ανάλογα με τα παιχνίδια που παίζει, όμως η διοίκηση δεν επιβεβαίωνε τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Πηγή: sport-fm.gr