Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να μην είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην σημερινή, πρώτη, προπόνηση της Εθνικής ενόψει το παιχνίδι με την Κροατία, ωστόσο βρήκε τους λόγους για να είναι αισιόδοξος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους επιθετικούς του να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ειδικότερα τον Γιώργο Σαμαρά. Ο στράικερ της Σέλτικ σκόραρε τρεις φορές στο οικογενειακό διπλό δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει το φόβητρο για την άμυνα της Κροατίας στην αναμέτρηση της Παρασκευής που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα στην κορυφή του ομίλου.

Στην ίδια ομάδα με τον Σαμαρά έπαιξαν οι Χιώτης, Βύντρα, Ζαραδούκας, Σπυρόπουλος, Πέτσος, ενώ στην άλλη εξάδα ήταν οι Τζόρβας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χαριστέας και Γκέκας.

Το «παρών» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Αποκατάσταση έκαναν οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε παιχνίδια των ομάδων τους. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν γυμνάστηκε καθώς έφτασε το απόγευμα. Αναμένεται όμως να γυμναστεί κανονικά αύριο, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ένιωσε καλύτερα από την ίωση που τον ταλαιπωρεί και εκτιμάται ότι αύριο θα προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

πηγή: sportfm