Έβαλε τo κεφάλι του και χάρισε ακόμη ένα τρίποντο στην ΑΕΚ. Ο Κώστας Μανωλάς αποδεικνύεται ιδιαίτερα γουρλής όταν βρίσκει δίχτυα και το επανέλαβε και στη Νέα Σμύρνη! Με δικό του γκολ, η «Ένωση» έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου και πανηγύρισε το πρώτο της διπλό στην «κυανέρυθρη» έδρα μετά από τέσσερα χρόνια. Παράλληλα, ο νεαρός αμυντικός έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό του σερί που θέλει την ΑΕΚ, κάθε φορά που ο ίδιος σκοράρει, να παίρνει στο τέλος το τρίποντο!

Η «ρέντα» του Μανωλά βαστά από τη σεζόν 2009-10. Το πρώτο του επίσημο γκολ επιτεύχθηκε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ. Τελικό σκορ, 2-1 υπέρ του «δικεφάλου».

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στην Ευρώπη. Σημείωσε το πρώτο του γκολ εκτός συνόρων στην αναμέτρηση με τη Χάιντουκ τη σεζόν 2010-11 και η ομάδα του νίκησε μέσα στην Κροατία με σκορ 3-1.

Ακολούθησαν δύο τέρματα κόντρα στη Λάρισα, εντός και εκτός έδρας για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα, που χάραξαν το δρόμο για ισάριθμα διπλά της ΑΕΚ!

Το τελευταίο του «χτύπημα» έγινε χθες. Κεφαλιά στις καθυστερήσεις, γκολ για τον «δικέφαλο» και νίκη- αφιερωμένη στον Μανόλο Χιμένεθ!

πηγή: sportfm