Την αίσθηση ότι δε χάθηκε τίποτα με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, έχει ο Κώστας Αποστολίδης, αφού όπως εξήγησε «είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενο να χάσεις στο Καραϊσκάκη, όπως και ότι θα νικήσεις στην Τούμπα». «Υπάρχουν αδυναμίες, οι οποίες θέλουν χρόνο για να διορθωθούν», πρόσθεσε ο παλαίμαχος παίκτης του «Δικεφάλου». «Το κακό για μας ήταν ότι βάλαμε νωρίς ψηλά τον πήχη. Πάντως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου», ανέφερε επίσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Sport103fm»:

«Δεν χάθηκε κάτι. Ο ρεαλισμός λέει ότι και να χάσεις ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη είναι λίγο, πολύ αναμενόμενο. Όπως αναμενόμενο είναι ότι θα τον κερδίσεις στην Τούμπα. Πάντως δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο ρόστερ και περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ. Το κακό ήταν για μας ότι ανεβάσαμε, μετά τον αγώνα του Καζάν, από νωρίς τον πήχη πολύ ψηλά. Οι παίκτες σίγουρα θα έπαιζαν καλύτερα αν δεν υπήρχε αυτό το κλίμα και η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες. Πάντως η ομάδα παίζει διαφορετικά από ότι αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια. Ο Μπόλονι παίζει πιο δημιουργικά, πρεσάρει ψηλότερα. Δεν μπορούν, όμως, να αφομοιωθούν όλα αυτά σε ένα μήνα και χωρίς συνέπειες.

Υπάρχουν αδυναμίες στο κέντρο και στην άμυνα, τα οποία θέλουν χρόνο για να διορθωθούν. Δεν είναι πρόβλημα η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά η ήττα στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη. Ατυχή αποτελέσματα με τέτοιες ομάδες δεν πρέπει να έρχονται».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ίβιτς, ανέφερε: «Πολλά από αυτά που είπε ήταν σωστά. Εγώ, όμως, δεν θα τα έλεγα δημόσια μετά το παιχνίδι, αλλά με τον προπονητή μου ή με τη διοίκηση αργότερα».